Referenties

BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN DIE U REEDS VOORGINGEN

Veel bedrijven en particulieren zijn inmiddels overtuigd van de voordelen van het rijden op Groengas. Het aanbod van nieuwe, af-fabriek Groengas-modellen van bijvoorbeeld Audi, Volkswagen, FIAT en Mercedes breidt sterk uit. Toch is voor veel particulieren en MKB-ers de aanschaf van een nieuw Groengasvoertuig te kostbaar. Van een 2e hands Groengas-auto zijn de aanschafkosten aanzienlijk lager. Rijden met een occasion op Groengas is goedkoop en schoon, zowel in aanschaf als in verbruikskosten en dus beter voor je portemonnee en het milieu.

Bereken hier jouw voordeel of bekijk de ruim 125 Groengas/aardgastanklocaties.

HENK KROES OVER ZIJN VW TOURAN OP GROENGAS

"Ik maak mij al heel lang zorgen over de manier waarop wij als mensen met onze leefomgeving omgaan. De natuur komt steeds meer in de knel en we plegen roofbouw op onze grondstoffen. Dit kan onmogelijk zo doorgaan. Ik heb daarom bewust gekozen om op biogas te gaan rijden. Ik wil hiermee ook de productie van biogas uit afval (en niet uit voedsel!) bevorderen. Het lijkt een druppel op een gloeiende plaat, maar de laatste sneeuwvlok kan de tak doen breken.
Via Smartgreencars heb ik begin 2013 een VW Touran 2.0 CNG gekocht, die zij rechtstreeks voor mij uit Duitsland hebben geïmporteerd. Ik heb nu een jaar en 18.000 km in de auto gereden tot volle tevredenheid. Ik ben alleen voor een beurt in de garage geweest. Ook het tanken is mij erg meegevallen. Ik heb nog niet met een lege gastank hoeven staan."

- Henk Kroes