Over Smartgreencars

GROENGAS-OCCASIONS VOOR PARTICULIEREN EN MKB-ERS

Smartgreencars is de eerste Nederlandse webshop, exclusief voor tweedehands auto’s op Groengas. Smartgreencars biedt een ruim aanbod van verschillende type occasions voor particulieren en MKB-ers, vanaf de fabriek uitgerust met een Groengasinstallatie.

Smartgreencars is in 2012 gestart op initiatief van OrangeGas. OrangeGas realiseert en exploiteert Groengas-vulpunten door heel Nederland en is koploper in de markt door 100% Groengas te garanderen. 

Smartgreencars biedt het huidige aanbod aan Groengasauto’s in Nederland een extra etalage omdat er in veel zoekmachines voor 2e hands auto’s nog niet geselecteerd kan worden op Groengas als brandstof. Hoewel het aanbod van nieuwe, af-fabriek Groengas-modellen van Audi, Volkswagen, FIAT, Mercedes en Opel sterk uitbreidt, is voor veel particulieren en MKB-ers de aanschaf van een nieuw Groengasvoertuig te kostbaar. Van een 2e hands Groengas-auto zijn de aanschafkosten aanzienlijk lager. Rijden met een occasion op Groengas is goedkoop en schoon, zowel in aanschaf als in verbruikskosten en dus beter voor je portemonnee en het milieu. 

De Groengas-occasions op Smartgreencars worden aangeboden door erkende autodealers en garagebedrijven uit heel Nederland. Zo garanderen wij de kwaliteit van het aanbod. Lees hier meer over onze werkwijze.

Staat uw Groengas-occasion er niet bij? Dan kunt u ook een directe zoekvraag bij ons neerleggen. Neem hier contact met ons op.