Over SGC

Over Smartgreencars

Smartgreencars is de eerste Nederlandse webshop exclusief voor tweedehands auto’s op Groengas. Smartgreencars biedt een ruim aanbod van verschillende type occasions, vanaf de fabriek uitgerust met een Groengasinstallatie.

Smartgreencars is in 2012 gestart op initiatief van OrangeGas. OrangeGas realiseert en exploiteert Groengas-tankstations door heel Nederland en is marktleider door 100% Groengas te garanderen. 

Smartgreencars biedt het huidige aanbod aan Groengasauto’s in Nederland een extra etalage, omdat er in veel andere zoekmachines voor tweedehands auto’s nog niet geselecteerd kan worden op Groengas/CNG als brandstof. Hoewel het aanbod van nieuwe, af-fabriek Groengas-modellen van Audi, SEAT, Volkswagen, Skoda en FIAT sterk uitbreidt, is voor veel particulieren en MKB-ers de aanschaf van een nieuw Groengasvoertuig te kostbaar. Van een tweedehands Groengas-auto zijn de aanschafkosten aanzienlijk lager. Rijden met een occasion op Groengas is goedkoop en schoon, zowel in aanschaf als in verbruikskosten en dus beter voor je portemonnee en het milieu. 

De Groene occasions op Smartgreencars worden aangeboden door erkende autodealers en garagebedrijven uit heel Nederland. Zo garanderen wij de kwaliteit van het aanbod. Lees hier meer over onze werkwijze.

Meer weten neem contact met ons op.